Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Reflexy Nederland Aluthermo isolatie Isoconcept Aspen Aerogels isolatie Aerogel isolatie Isoscope Isoscope infrarood  Contact 

Aerogel isolatie

Koppeling naar Technotheek Universiiteit Twente

Koppeling naar Wikipedia

Isolatie voor Bouw & ConstructieVOOR HELE GEBOUW ENVELOPE BESPAAR RUIMTE EN VERBETERING VAN DE ENERGIE-EFFICIËNTIE MET SPACELOFT ® FLEXIBLE AEROGEL BLANKET INSULATIONVanuit de moderne hoogbouw erfgoed structuren en alles daar tussenin, de noodzaak om energie te besparen in onze gebouwen zorgt voor een veelheid aan technische problemen voor zowel architecten en huiseigenaren. Gemeenschappelijke uitdagingen zijn onder meer: - Gebrek aan isolatie ruimte - Dynamic bouwfysica - Het behoud van historische elementenHet verbeteren van de energie-efficiëntie met behulp van dikke, conventionele isolatie onvermijdelijk vereist de overgave van de ruimte - en dat kan mogelijk van invloed zijn architectonische integriteit, het verminderen van de levensstandaard voor de huurder of beleggingsinkomsten voor de eigenaar terug te dringen. In veel nieuwbouw en retrofit-projecten, kan slecht presterende isolatie werkelijk leiden tot schade aan de gezondheid of het gebouw weefsel van een bewoner. In extreme gevallen kan een gebouw onbewoonbaar worden gemaakt.UITSTEKENDE THERMISCHE PRESTATIES VOOR BOUWTOEPASSINGENAl meer dan 10 jaar, Spaceloft ® heeft aerogel deken isolatie van de super-isolerende materiaal bij uitstek om warmteverlies in de ruimte uitgedaagd omgevingen aan te pakken. Spaceloft ® heeft de laagste thermische geleidbaarheid van elke duurzame warmte-isolatie die vandaag beschikbaar zijn. De flexibele, ademende hydrofobe en formaat ondersteunt gebruik in een breed scala aan toepassingen, waaronder: - Wanden (intern en extern) - Vloeren - Plafonds, Dakkapellen en hellende daken - Terras en Balkon - Goten & Binnendozen - Raam-, deur- en lichtdoorlaten en inzetstukken - Punt, het herhalen en lineaire koudebruggen behandeling - Diensten, leidingen, warm water leidingenVEELZIJDIGE ISOLATIE VOOR IEDERE RUIMTESpaceloft ® deken isolatie is zeer veelzijdig. Gebruik het in nulemissie gebouwen, passiefhuizen, overheid retrofit-programma's en kleine house projecten. Het maakt niet uit hoe complex het detail, of uw probleem is ruimte dan Spaceloft ® deken isolatie is uw oplossing. Of u nu een architect in de noodzaak van een verbeterde detail, een natuurbeschermer op zoek naar een monumentaal pand of een eigenaar met een isolatie probleem te herstellen, neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe Spaceloft ® kan voldoen aan uw behoeften.

Isolatie voor Bouw & ConstructieVOOR HELE GEBOUW ENVELOPE BESPAAR RUIMTE EN VERBETERING VAN DE ENERGIE-EFFICIËNTIE MET SPACELOFT ® FLEXIBLE AEROGEL BLANKET INSULATIONVanuit de moderne hoogbouw erfgoed structuren en alles daar tussenin, de noodzaak om energie te besparen in onze gebouwen zorgt voor een veelheid aan technische problemen voor zowel architecten en huiseigenaren. Gemeenschappelijke uitdagingen zijn onder meer: - Gebrek aan isolatie ruimte - Dynamic bouwfysica - Het behoud van historische elementenHet verbeteren van de energie-efficiëntie met behulp van dikke, conventionele isolatie onvermijdelijk vereist de overgave van de ruimte - en dat kan mogelijk van invloed zijn architectonische integriteit, het verminderen van de levensstandaard voor de huurder of beleggingsinkomsten voor de eigenaar terug te dringen. In veel nieuwbouw en retrofit-projecten, kan slecht presterende isolatie werkelijk leiden tot schade aan de gezondheid of het gebouw weefsel van een bewoner. In extreme gevallen kan een gebouw onbewoonbaar worden gemaakt.UITSTEKENDE THERMISCHE PRESTATIES VOOR BOUWTOEPASSINGENAl meer dan 10 jaar, Spaceloft ® heeft aerogel deken isolatie van de super-isolerende materiaal bij uitstek om warmteverlies in de ruimte uitgedaagd omgevingen aan te pakken. Spaceloft ® heeft de laagste thermische geleidbaarheid van elke duurzame warmte-isolatie die vandaag beschikbaar zijn. De flexibele, ademende hydrofobe en formaat ondersteunt gebruik in een breed scala aan toepassingen, waaronder: - Wanden (intern en extern) - Vloeren - Plafonds, Dakkapellen en hellende daken - Terras en Balkon - Goten & Binnendozen - Raam-, deur- en lichtdoorlaten en inzetstukken - Punt, het herhalen en lineaire koudebruggen behandeling - Diensten, leidingen, warm water leidingenVEELZIJDIGE ISOLATIE VOOR IEDERE RUIMTESpaceloft ® deken isolatie is zeer veelzijdig. Gebruik het in nulemissie gebouwen, passiefhuizen, overheid retrofit-programma's en kleine house projecten. Het maakt niet uit hoe complex het detail, of uw probleem is ruimte dan Spaceloft ® deken isolatie is uw oplossing. Of u nu een architect in de noodzaak van een verbeterde detail, een natuurbeschermer op zoek naar een monumentaal pand of een eigenaar met een isolatie probleem te herstellen, neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe Spaceloft ® kan voldoen aan uw behoeften.Aerogel Nederland onderdeel van Reflexy Nederland B.V.

© 2004 - 2017 ®

Aluthermo Nederland onderdeel van Reflexy Nederland B.V.